Dit navn

Din email addresse

Din vens navn

Din vens email addresse

Besked

Vi er igen sponsor
ved kokkenes VM

22. januar 2014

Jacob Kongsbak Lassen er igen sponsor ved kokkenes EM 2014 og VM 2015.

Jacob Kongsbak Lassen forlængede i efteråret 2013 med glæde sit sponsorat med Bocouse D´or for 2014 og 2015. Jacob Kongsbak Lassen’s opgave er at fremskaffe og levere de bedst mulige råvarer inden for fisk og skaldyr. De 2 kokke Kenneth Hansen og Kasper Christensen, skal alle måneder op til mesterskabet i Stockholm, Sverige samt Lyon, Frankrig bruge en masse råvarer som de skal øve og perfektionere sig på inden mesterskabet oprinder.


Jacob Kongsbak Lassen's brede leverandør netværk gennem mere end 130 år inden for fiskeindustrien, samt evne til at fremskaffe selv de mest krævende råvarer gør, at samarbejdet mellem de 2 kokke og deres ønsker samt selvfølgelig de Internationale krav stillet af selve Bocouse D´or, kan gå op i en højere enhed.


Det er utroligt vigtigt for Jacob Kongsbak Lassen at vide, at vi kan bidrage med vores ekspertise og viden til et par meget dygtige kokke, som forhåbentlig vinder endnu en medalje til Danmark. Dette er en mulighed for at Danmark bliver kendt internationalt både på kvaliteten af kokke og deres færdigheder, samt anderkendelsen af de firmaer der står bag produkterne og som derved sikrer en forsat vækst på eksportmarkedet af fødevarer fra Danmark.

Jacob Kongsbak Lassen, Den Hvide Kødby, Flæsketorvet 1-9,
DK-1711 København V, tlf.: 33 79 95 66, e-mail kongsbak-lassen@mail.dk